Free songs
  •  
  •  

Čistila

Sochil-chemica-Logo

Izdelki za čiščenje in higieno v objektih

Podjetje MARKO deluje na slovenskem trgu od leta 1995. Sodeluje z ustanovami kot so šole, vrtci, zdravstvene ustanove, gostinci, domovi starejših, živilska industrija, kovinska industrija. Za opravljanje strokovnega servisa sodelujemo z kvalitetnimi proizvajalci na evropskem ter svetovnem trgu kot so :

SOCHIL CHIMICA

Podjetje Sochil Chimica že več kot petindvajset let uspešno posluje na trgu proizvodov za čiščenje in higieno, pri tem pa posveča posebno pozornost problemom okolja.

Moderna tovarna ima v svoji sestavi tudi laboratorij, kjer pripravlja recepture, katere po testiranju pošljejo v proizvodni oddelek, da izdelajo različne proizvode za potrebe trga.

Razen proizvodov nudi Sochil Chimica svojim odjemalcem tudi celo vrsto uslug, med katerimi je tudi izpopolnjevanje uporabnikov za optimalno uporabo izdelkov z znamko Sochil. Slednji se uporabljajo v industrijskih pralnicah s stroji kot so: pomivalni stroji, pralni stroji za perilo, tunelski pralni stroji, stroji za izdelavo pene, pralni in sušilni stroji. Poleg tega nudimo tudi instaliranje in programiranje avtomatskih sistemov za doziranje in optimiranje porabe.
čistila
Sochil Chimica posveča posebno pozornost tudi problemom, ki so vezani na zakonsko odredbo 155/97-HACCP. Podjetje je pripravilo celo vrsto navodil za pravilne higienske postopke, kateri so na razpolago restavracijam, hotelom in prehrambeni industriji,…., če to zahtevajo. S to pomočjo bodo tudi pridobili celo vrsto prednosti, kot sta zmanjšanje stroškov in varovanje okolja.
V izjemno dinamičnemu trgu, ki nagrajuje le tiste, ki mu lahko gredo v korak pri njegovem stalnem razvoju, poskuša Sochil Chimica razumeti in rešiti z dobrim marketingom realne probleme svojega poslanstva. V tem pogledu je podjetje prejelo leta 1997 certifikat o kvaliteti po normah Uni En Iso 9002 in je nenehoma v raziskavah novih rešitev, zato je v stanju zadovoljiti vedno bolj specifične in podrobne potrebe trga.

Precejšnja sredstva investirajo, da bi usposobili in zadovoljili različne segmente trga in, da bi za vsakogar dobili najprimernejše odgovore v razmerju proizvod – usluga ter tako ponudili strankam ustrezno podporo pred in po prodaji, pri stalni kvaliteti. Tudi profesionalna izboljšava lastne prodajne verige je zmagoviti element strategije Sochil Chimice, ki je sposobna rešiti vsakršen tehnični problem, s tem izboljšuje učinkovitost dela svojih strank.

V pričujočem katalogu smo poskušali predstaviti kot v izložbi, vso našo proizvodnjo. Lahko nismo odgovorili na vsa vaša vprašanja, vendar so vam na razpolago naši tehniki, kateri vam bodo brez vsakršne vaše obveznosti, razjasnili in odgovorili na vaše želje in pričakovanja. Zato nas pokličite zdaj in vam bomo z veseljem predstavili možnosti za dolgoročno sodelovanje.